Disclaimer

21-06-2023

De door Profielenstunter verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die uiterst betrouwbaar mogen worden geacht. Desondanks kan Profielenstunter niet voor de volledigheid en juistheid daarvan instaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.


Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Profielenstunter kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Profielenstunter en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/ daardoor verstrekte informatie. Profielenstunter aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Profielenstunter worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site(s) van Profielenstunter.


Verantwoordelijkheid

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Profielenstunter omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingvrijheid; alle auteursrechten, waaronder de auteursrechten zoals bedoeld in art.15 Auteurswet. worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

Dit artikel heeft mij geholpen

Winkelmandje


Aanbevolen combinatie

Subtotaal
Bezorgkosten
     Algemene voorwaarden

     Privacy statement

     Disclaimer

     © Profielenstunter 2024
0.09